tratamente naturale anticelulita, vergeturi, tonifierea sanilor

Home  |  Ce este celulita?  |  Vergeturi  |  Comanda  |  Contact
tratamente anticelulita, vergeturi, sani


Contact:

e-mail: info@armoni.ro


namol fango anticelulitic Fango Geomar
- namol anticelulitic

  Este normal sa iti doresti silueta ideala. Ai incredere in tine!
In curand - Geomar.


 Puterea inepuizabila a marii si rezervele sale in minerale esentiale ofera o sursa nepretuita de energie pentru sanatatea noastra. GEOMAR a individualizat patru dintre aceste importante surse (apa, sare, alge marine, namol) si le-a introdus in linia sa completa de tratamente corporale si produse de infrumusetare bazate pe oligoelemente de la Marea Moarta.

 Datorita compozitiei bogate in peste 25 tipuri de minerale si oligoelemente, Marea Moarta este o sursa naturala de sanatate si frumusete. Produsele Geomar exploateaza resursele acestei mari unice in lume si foloseste elementele sale pretioase pentru a recrea "efectul de mare" acasa, cu tratamente de regenerare si purificare pentru sanatatea completa a corpului dumneavoastra.

tratamente cosmetice geomar

  Armoni.ro va ofera acum posibilitatea de a comanda produsele gamei Geomar direct de pe internet. Special create pentru o usoara utilizare la domiciliu, produsele noastre va vor oferi avantajele obtinute doar in saloanele profesionale de cosmetica. Trebuie sa completati doar un simplu formular de comanda, iar produsele va vor fi livrate rapid si fara costuri suplimentare. Puteti comanda aici.

  Aceasta gama ofera solutia optima pentru celulita, vergeturi si marirea pe cale naturala a sanilor. Intrebari precum 'cum scapi de celulita?', 'ce cure de slabire sa urmez pentru a scapa de celulita?', 'ce tratament pentru vergeturi este mai eficient?', 'pot scapa de vergeturi?','cum imi pot tonifia sanii?', 'cum pot avea sani mai mari?' isi gasesc raspunsul in tratamentele corporale oferite de aceasta gama.

  Geomar reuneste in produsele sale cele mai puternice si eficiente componente naturale de lupta impotriva celulitei si a vergeturilor dar si metode moderne recunoscute de saloanele profesionale de infrumusetare ca fiind optime pentru un tratament cu efecte de durata.

  Meriti tot ce e mai bun pentru corpul tau!

 
home | ce este celulita? | comanda | contact
Armoni.ro - Solutia Naturala 2007. Toate drepturile rezervate.